Acum citesti
Maratonul Vinului 2013 la final: traseu scurtat din cauza noroiului

Astăzi, organizatorii Maratonului Vinului au decis să scurteze traseul planificat, datorită noroiului ce și-a făcut simțită prezența în urma ploilor din ultima perioadă. Iar ieri, chiar se punea problema amânării acestuia, dar spre bucuria participanților, a fost aleasă calea de mjiloc și anume cea cu mai puțin noroi dar cu mai multe bucle (două pentru traseul scurt și trei pentru cel lung).

Marian Frunzeanu a fost cel care a condus cursa încă de la început, cu un avantaj greu de recuperat de către urmăritorii săi.

Concurenții au avut astăzi parte și de ceva noroi, dar pe porțiuni scurte, așa că viteza acestora a fost suficient de mare încât să scoată timpi buni. Ca de obicei, nici căzăturile nu au lipsit, fie prin zonele cu noroi, fie în virajele cu pietriș.

O premieră pe scena curselor din România a fost sistemul Live Tracker. Prin intermediul acestei facilități, oricine a putut vedea online și live, cursa celor 20 de participanți care și-au montat pe bicicletă tracker-ul respectiv. Poziționarea acestora a putut fi urmărită pe Google Maps, pe site-ul organizatorului.

Fotografii de la eveniment vor fi publicate pe pagina noastră de Facebook, în cursul zilei de astăzi.

Dragoș Mitroi
Urlați, Prahova

 

Vezi Comentarii (3)
  • A fost super ideea modificarii, spectatorii au fost mult mai prezenti, chiar a contat ca treceam prin piata de mai multe ori. In rest, organizare foarte buna, traseu mishto (pt un incepator ca mine). La anul sper sa mentina formatul cu ture(chiar si de 18 km). E loc sa se desfasoare toata lumea, oamenii de pe margine sunt mai prezenti, se castiga pe toate planurile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − seven =