Acum citesti
Manșoane ” extra soft”, Ergon GDH Team

Atleții din familia Ergon se dau pe noile manșoane Ergon GHD Team care sunt construite cu un material mai moale și dispun de gravuri pentru o aderență excelentă.

Ergon GDH Team – Detalii

Palmele se sprijină pe suportul de contact învolburat, iar degetele trag de o zonă crestată în partea de jos. Restul zonelor sunt acoperite de o texură sub forma diamantelor. Are același model și formă ca și manșoanele lor non-Team GDH, așa că adevăratul sos secret este noul material de cauciuc.

Cauciucul „ultra soft” este fabricat în Germania și este mult mai receptiv vibrațiilor, prin urmare vei avea mai mult control. De asemenea, oferă o amortizare mai bună, ajutându-vă să rămâneți mai „fresh” pe coborârile mai lungi și mai dure. Dispune de cel mai bun material cauciucat destinat zilelor de curse. Probabil că nu va fi foarte longeviv, dar după spusele brand-ului, ar trebui să se simtă extraordinar cât este în stare funcțională.

Sunt conturate pentru a se potrivi mai bine cu mâinile tale decât o prindere rotundă, iar marginea interioară are o flanșă pentru a oferi un ghid tactil pentru plasarea mâinii.

Au fost testate cu „rideri” de top, inclusiv campioni mondiali UCI precum Henri Kiefer, Valentina Höll și Fabien Barel.

Manșoanele sunt disponibile în Europa la prețul de 39 euro.

Via Ergon.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 18 =