Acum citesti
Noii pantofi SIDI Dust

SIDI prezintă pantofii Dust, tip „SPD” ,destinați plimbărilor pe munte într-un design retro.

SIDI Dust – Detalii

Cu acesti pantofi, brand-ul SIDI, iși mărește gama de încălțăminte pentru gravel și MTB. Talpa de nailon rigidă a pantofului întărită cu fibră de carbon, ar trebui să asigure eficiență maximă în timp ce șireturile oferă un aspect deosebit și un suport optim în pantof.

Pentru siguranță pe șosea, șireturile sunt reflectorizante, iar ca meterial exterior, SIDI a mizat pe pielea sintetică de microfibră ecologică construită în Italia. Materialul este ușor și promite a fi respirabil, robust și rezistent la apă.

  • Segment – gravel / cross-country
  • Culoare –  gri
  • Mărimi – 38/48
  • Greutate – 700g
  • Disponibilitate – da
  • Preț – 239 euro

Talpa pantofului pentru gravel și cross-country este compusă dintr-un profil de plastic aderent care garantează aderență și atunci când face contact cu solul.

Vine și cu o plăcuța detașabilă pentru mai multă aderență.

Deocamdată modelul este disponibil doar în culoarea gri, dar poți compensa pe urma șireturilor pentru un aspect mai unic.

Dispune de o inserție pentru călcâi, care are rolul de a stabiliza piciorul și de a susține forma pantofului. Pentru mai multă siguranță, un mic reflector este de asemenea încorporat desupra călcâiului. Cum probabil pe trasee întâlnești pietre sau lemne, pantoful are o mică armură în vârf pentru protecție

Noul model este disponibil pentu achiziționare, iar mărimile pleacă de la 38 și se opresc la 48.

Via SIDI

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =