Acum citesti
Manșoane colorate OOQI


Lansarea unor manșoane noi nu este neapărat o noutate atât de interesantă, mai ales că piața pentru aceste componente este foarte largă și cel mai probabil zilnic este lansat un model nou. Dar aici discutăm despre cu totul altceva.



OOQI este o companie care produce doar manșoane. Un singur model, oferit în mai multe culori. Și pornind de la aceste coordonate, povestea devine interesantă. Cu sediul în Canada, cei de la OOQI produc manșoanele pentru a fi utilizate preponderent pe biciclete urbane, fixie-uri dar și pe BMX-uri.


Sunt realizate din cauciuc de calitate, promit a nu se decolora în timp și sunt foarte ergonomice. În plus, producătorul are o rubrică de propuneri unde tu poți să le sugerezi și alte culori pentru viitoarele manșoane pe care le vor produce. Momentan poți opta între negru, albastru, roz, roșu, alb și galben.


Manșoanele pot fi achiziționate online pentru doar 17$ (6$ taxă de expediere internațională). Și nu mai vorbim de faptul că în această sumă mai primești gratuit și un set de stickere.


Detalii complete pe ooqi.ca.


via OOQI


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − eight =