Acum citesti
Manitou Dorado pentru bicicletele de downhill cu roți de 29 inch

Dacă la început bicicletele de downhill cu roți de 29 de inch au fost primite cu hohote de râs, iată că producătorii au luat treaba în serios și inima-n dinți și au început să lanseze primele astfel de biciclete. S-a trecut peste problema construcției, iar din câte poți observa, s-a recurs la un ampatament și un chainstay mai lung, pentru a putea permite suspensiei de spate să lucreze în voie, fără ca roata de spate să lovească șaua atunci când se comprimă la maxim. Dar degeaba se construiesc biciclete de DH cu roți de 29 de inch, dacă nu există susținere din partea întregii industrii și așa aflăm că cei de la Manitou lansează celebra lor furcă Dorado, și în versiunea pentru roată de 29 de inch.

Foto: Jens Staudt.

Noua furcă Dorado a fost prezentată la Gardasee pe o bicicletă Alutech Sennes 29 de downhill, producătorul menționând că aceasta nu este încă versiunea de serie, ci va mai suporta câteva modificări până ce va fi declarată pregătită pentru piață. Furca vine cu o prindere boost, pentru butuc de 110mm, are un offset de 55mm, față de cel de 49mm pentru furca 27.5 și desigur, o cursă de 200mm.

Lungă, foarte lungă: noua bicicletă de downhill, cu roți de 29 de inch, de la Alutech.

Alte informații despre preț și greutate nu au fost momentan făcute publice, dat fiind faptul că această furcă încă se află în lucru.

via Manitou

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − six =