Acum citesti
Mai puțină bătaie de cap când repari penele, mulțumită Patchnride

Vechiul petic cu care reparam camerele sparte rămâne la fel de eficient ca pe vremuri, dar o idee nouă s-ar putea să îi amenințe locul. Patchnride se numește noul venit și este o sculă destul de interesantă despre care cei care au fabricat-o spun că va schimba complet datele problemei atunci când faci pană.

patchnride

Ideea din spatele Patchnride sună bine și promițător: să îți permită să remediezi pana de cauciuc repede, fără a da jos roata bicicletei. Dar cum funcționează? Trebuie mai întâi să detectezi locul unde camera s-a spart, lucru pe care îl poți face cu o foiță inclusă în kit-ul produsului, numită Leak Detector, după care să scoți din cauciuc obiectul care ți-a provocat pana (cui, ciob, spin sau ce o fi). Pe urmă, introduci vârful Patchnride în respectiva gaură și acționezi mecanismul printr-o simplă apăsare. Din cartușul sculei va ieși tot un petic, dar ceva mai special, numit Air Seal Patch, despre care producătorul nu dă prea multe detalii, ci doar menționează că este foarte eficient în vulcanizarea camerei. Mai trebuie doar să ții apăsat pe locul cu pricina, probabil pentru a fii sigur că peticul s-a lipit de cameră, și să umfli roata.

Video-ul de prezentare de mai sus prezintă practic cum se derulează toată acțiunea, iar producătorii Patchnride mai subliniază câteva avantaje ale acestei scule. De exemplu, poate fi folosită pentru orice fel de cameră de bicicletă, indiferent de mărimea roții sau tipul bicicletei, iar recomandările de folosire merg mai ales în direcția baieurilor. De asemenea, Patchnride are o garanție de 3 ani. Cât despre ce nu poate face Patchnride, nu este recomandat să fie folosit pentru tăieturi ale cauciucului/camerei mai mari de 3mm și nici nu va funcționa dacă se întâmplă să faci pană într-un loc unde deja ai aplicat peticul. Și, nu în ultimul rând, Patchnride este imediat disponibil, costând 25$ plus transportul (menționat pe site la 5$).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + eight =