Acum citesti
Magura eLECT: lock-out electronic și automat pentru furci

Noua tehnologie eLECT de la Magura, decide când este cazul să blocheze sau să deblocheze furca, în funcție de terenul pe care pedalezi. Permite alegerea automată a modului ON-OFF (deschis sau închis) și are și o funcție de blow-off DLO (Dynamic Lock-Out) care va decide când este momentul să dezactiveze funcția de Lock-Out (la lovituri puternice spre exemplu).

eLECT_TS8_R100_detail2

Greutatea suplimentară este de doar 93 de grame. Sistemul va fi dotat de asemenea cu o telecomandă wireless în caz că vrei să faci respectivele ajustări în modul manual.

eLECT_remote_module

Mai mult, eLECT poate fi calibrat, astfel încât să știe în ce condiții trebuie să întărească furca. O altă funcție cu care este dotat acest sistem, poate detecta momentele când ești în aer (la sărituri spre exemplu) deblocând furca pentru aterizare, urmând s-o blocheze apoi după ce roata de față a atins pământul iar șocul a fost amortizat.

eLECT_TS8_R100_detail3

eLECT va echipa furcile Magura TS 8 R și TS 6, urmând a fi extins și la restul de furci, după caz. Funcționează timp de 40 de ore în modul automat și 60 de ore în modul manual, iar încărcarea se face cu ajutorul unui port USB.

magura_ts8

Prețurile nu au fost momentan menționate.

via Magura

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + five =