Acum citesti
Lock8: antifurt cu cheie electronică

Lock8 prezintă un nou antifurt, care va putea fi controlat cu o aplicație instalată pe smartphone-ul tău. Astfel, scapi de grija cheilor și mai ai câteva avantaje importante pe lângă. Spre exemplu, antifurtul va avea o alarmă instalată dar și posibilitatea de a fi localizat prin intermediul GPS-ului.

Lock8_antifurt

Franz Salzmann, proprietarul companiei VeloLock, declară că acest nou produs va revoluționa piața de antifurturi. Printre altele, noul Lock8 va trimite un mesaj pe telefonul mobil în cazul în care cineva încearcă să desfacă sau să taie antifurtul, dar va emite și un semnal puternic de alarmă pentru a-i alerta pe trecători.

Lock8_antifurt_2

Localizarea prin GPS este de asemenea importantă în situația în care parchezi bicicleta într-un colț al orașului și vrei s-o pui la dispoziție unui prieten. Practic, îi oferi codul de desfacere al antifurtului, iar el o poate utiliza fără probleme.Cu ajutorul e-key, după ce o va parca, va introduce un nou cod pentru închiderea antifurtului care va apărea și pe ecranul telefonului tău. De asemenea, în cazul în care bicicleta a fost furată, iar antifurtul încă se află instalat pe cadru, aceasta poate fi foarte ușor localizată și implicit, recuperată.

Începând cu 29 octombrie poate fi achiziționat de pe lock8.me.

Vezi Comentariu (1)
  • Incepand cu 29 Octombrie se pot face preorders. Adica sa investesti in ei. Practic dai banii si apoi astepti. Achizitia efectiva o preconizeaza incepand cu Iulie 2014

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − one =