Acum citesti
Livall lansează o bicicletă smart de oraş din carbon

Livall-Oxygen-Alps-urban-600x400în ziua de azi mai toate lucrurile încep să se sincronizeze şi să se integreze cu smartphone-ul, aşa că de ce nu şi o bicicletă? Livall produce accesorii smart cum ar fi căştile lor cu comunicaţie Bluetooth prin telefon, detecţia accidentelor şi alerte şi lămpi de semnalizare incluse iar acum s-au decis să integreze multe funcţii chiar în bicicletă. Astfel, ei au pregătit două biciclete care urmează să fie lansate printr-o campanie Indiegogo.

LIVALL-Mustang-Clear-600x394Bicicletele arată foarte bine şi nu sunt butucănoase ca şi căştile, aşa că există şansa să aibă un mare succes. Denumite Oxygen, ele au un cadru uşor de carbon proiectat pentru a amortiza neregularităţile asfaltului şi care are zonele monoblocului şi a head-tube-ului foarte rigide.

LIvall-Oxygen-Alps-clear-600x360Restul componentelor nu sunt tocmai de top, dar partea interesantă sunt capacităţile smart ale bicicletei. Acestea ar fi Bling Jet controller-ul, senzorul de cadenţă Bluetooth şi pipa cu baterie pentru încărcare. Interfaţa Bling permite controlul aplicaţiei Livall de pe telefon dar şi controlul funcţiilor căştii, a telefonului, ale walkie-talkie-urilor şi redarea de muzică.

Lival-Bikes-Both-600x423Bicicletele includ aripi de noroi cu montare rapidă, frâne pe disc şi o pedală care se transformă la nevoie în cric. Toate acestea se pot vedea pe filmul de prezentare. Diferenţa între modelele Mustang şi Alps este că Mustang vine cu frâne hidraulice faţă de cele mecanice, cu tijă de şa de carbon în loc de aluminiu şi cu transmisie cu 9 viteze faţă de 8. Preţurile de lansare sunt de 799 USD pentru modelul Alp şi de 899 USD pentru Mustang.

Livall-bling-jet-297x200Livall-bikes-297x300Iată şi filmul de prezentare al lor:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =