Acum citesti
Lexi Miller, o nouă marcă de echipament feminin de ciclism

Lexi-Miller_womens-cycling-clothing-line_out-riding01-600x360Lexi Miller este o nouă firmă de îmbrăcăminte de ciclism pentru femei, cu sediul în San Francisco. Aceasta marcă doreşte să ofere femeilor opţiuni mai interesante la alegerea echipamentului de ciclism cu o gamă de produse special proiectate pentru ele. Gama iniţială de produse oferă câteva design-uri simple şi echipamentul de bază necesar pedalatului.

Alexis Benson, fondatorul mărcii Lexi Miller, este nemulţumit de majoritatea produselor înflorate disponibile pe piaţă pentru femei. Produsele lor sunt confecţionate în San Francisco din cele mai performante materiale italiene, elveţiene şi franţuzeşti, cu un stil propriu distinct. Pentru început sunt disponibile trei tipuri de tricou care accentuează şi estompează fiecare altă zonă a corpului, dar şi pantaloni şi încălzitoare cu design specific feminin. Croiul dă o notă feminină dar atletică pentru ciclistele care doresc să arate şi că sunt la modă. Un mare accent este pus pe potrivirea cu anatomia purtătoarei, astfel că formele şi croiul sunt mult mai detaliate decât tricourile uzuale de ciclism. Mărimile nu sunt între S şi L ci între 2 şi 12, cu multe dimensiuni intermediare pentru a asigura o potrivire perfectă.

Lexi-Miller_womens-cycling-clothing-line_Wrapture-Jersey_black-front-297x297Lexi-Miller_womens-cycling-clothing-line_Wrapture-Jersey_pink-back-297x297Primul model este tricoul Wrapture, cu un preţ de 145 USD. Acesta este disponibil pe roz, alb sau negru şi se bazează pe stilul rochiilor tip wrap, oferind o alternativă fermoarelor fără a pierde din performanţă. Ca şi toate celelalte modele, are în spate trei buzunare mari, element care lipseşte de multe ori din echipamentul feminin.

Lexi-Miller_womens-cycling-clothing-line_Corset-Jersey_black-pink-front-297x297Lexi-Miller_womens-cycling-clothing-line_Hourglass-Jersey_black-front-297x297Tricoul clepsidră costă 195 USD şi accentuează curbura taliei iar modelul Corset costă 175 USD încearcă să imite forma unei îmbrăţişări, fără a fi însă un corset. Încălzitoarele Patchy de braţe şi de picioare costă 55, respectiv 75 USD şi rămân pe poziţie datorită unei benzi late de silicon (nu se foloseşte elastic care împiedică circulaţia sanguină) iar materialul este dublat peste coate şi genunchi pentru a oferi extra-căldură la încheieturi şi un anumit grad de protecţie.

Lexi-Miller_womens-cycling-clothing-line_Long-Black-Short_front-200x300Lexi-Miller_womens-cycling-clothing-line_Long-Black-Short_back-200x300Pantalonii Long Black Short se doresc a fi o mică fustă simbolică în lumea ciclismului, având un preţ de 170 USD. Croiul acestora elimină elasticul de la brâu, fiind înlocuit cu un croi special în formă de V, mai puţin cmpresiv şi mai confortabil., folosind mai multe materiale cu elasticitate şi compresie diferită în jurul picioarelor şi a taliei pentru o potrivire perfectă. Bazonul este un model performant de la Cytech, cu material cu triplă densitate, pentru confort perfect pe distanţe lungi.

Lexi-Miller_womens-cycling-clothing-line_out-riding06-600x343

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul companiei.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 1 =