Acum citesti
Leul din Sochaux pe două roți: Peugeot CR03

Cândva, Franța producea niște cursiere crème de la crème, lucru firesc de națiunea care se identifică cu ciclismul atât de bine. Și nici nu mai pomenim de cei care au scris istorie în echipele deținute de producători precum Peugeot, companie care, după o perioadă de zburat sub radar, revine cu un model care exploatează latura afectivă din plin: CR03.

peugeot

Din punct de vedere al specificațiilor, CR03 se plasează undeva la granția dintre categoria entry și medie, deși mai mult tinde spre cea din urmă, având un cadru și o furcă din carbon, asezonate cu componente Shimano Tiagra și un angrenaj FSA Omega triplu (cel puțin conform listei oficiale cu piese). Chiar dacă greutatea de 8,9 kilograme nu o face complet compatibilă cu ideea de cursieră de carbon, nici componentele nu o ajută să puncteze puternic la acest capitol, dar măcar CR03 se pretează unei palete largi de utilizatori. Pasiunea și admirația stârnite de numele mărcii franceze nu implică mereu și o formă fizică pe măsură, astfel că dotarea standard include 30 de rapoarte de viteză, care permit parcurgerea oricărui traseu, cu orice viteză de deplasare.

Pe lângă acestea, trebuie să remarcăm forma atent lucrată a cadrului, țevile fiind curbate pentru un plus de eleganță și farmec propriu, dar și schema simplă de culoare care lucrează în același sens. Un alt argument pentru a privi mai atent această vélo stă în preț, care nu sare departe de limita psihologică de 1.000 de euro. Așadar, laissez les bon temps roulez!

Peugeot CR03 poate fi achiziționată de pe sportmood.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 2 =