Acum citesti
Legendarul city-bike Cannondale Bad Boy vine în variantă nouă

Cannondale Bad Boy, cu furca sa Lefty rigidă, este probabil printre cele mai iconice biciclete sportive de oraș! Ea vine acum într-o versiune nouă ce înglobează tot know-how-ul celor de la Cannondale și pe care găsim lumini integrate, protecție de cadru Urban Armor și roți de 27.5!

Cadrul din aluminiu este construit folosind tehnologia Cannondale 3D-forge, care le permite să construiască headtube-ul și downtube-ul din aceiași bucată de aluminiu. Sistemul Urban Armor încorporează protecții reflectorizante pe ambele părți ale top-tube-ului, protejându-l de lovituri și zgârieturi în utilizarea zilnică. Bad Boy este disponibilă în 4 versiuni. Furca cu gât de 1 1/8 este un Lefty LightPipe OPI cu iluminat inclus (încărcabil pe microUSB). Seat tube-ul de 31.6 are montată o tijă de șa LightSkin cu iluminare încorporată. Modelele 3 și 4 nu vin însă cu sistemele de iluminat incluse.

Modelul de top Bad Boy 1 se remarcă prin transmisia cu curea Gates. Butucul Shimano Alfine cu 8 viteze interne folosește pinionul Gates CenterTrack de 22 de dinți în timp ce foaia de 46 de dinți e montată pe un angrenaj FSA. Frânele folosite sunt Magura MT2 hidraulice, fiind montate pe un ghidon de 720 mm. Roțile sunt echipate cu anvelope Schwalbe G-One Performance 650x40c care oferă o bună amortizare.

Bad Boy 2 este alegerea celor ce își doresc o transmisie 1×11. Primește deraior și manetă Shimano Metrea, cu o casetă 11x32t din grupul 105. În față, angrenajul Cannondale SI folosește o foaie SpideRing 38t. Anvelopele sunt aceleași cu modelul 1, în timp ce modelele 3 și 4 vin cu anvelope de 35 mm. Bicicleta e disponibilă în mărimile S-XL, la prețul de 1840 USD (1), 1620 USD (2), 1060 USD (3) și 870 USD (4).

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și a importatorului în România.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − one =