Acum citesti
Leagă bicicleta unde ai nevoie cu Hiplok ANKR

Hiplock a anunțat ANKR, un nou sistem de ancorare a lacătelor de bicicletă. Acesta se fixează cu 4 șuruburi practic pe orice suprafață rigidă, chiar și pe un zid din cărămizi. Este compatibil cu orice lacăt sau lanț oferind practic posibilitatea de a amenaja un loc de legat bicicleta aproape oriunde.

While Hiplok is better known for their actual locking devices, the new ANKR is an interesting concept. Traditional locks don’t work when there isn’t a place to actually use it – and the ANKR provides an answer.

Cele 4 șuruburi din pachet sunt compatibile cu zidărie, beton sau lemn. Corpul din oțel foarte rezistent are o deschidere de 75×44 mm pentru lacătul de bicicletă.

Producătorul spune că încearcă cu acest produs să ofere, în contextul creșterii numărului de furturi de biciclete, posibilitatea de a asigura bicicleta acolo unde e nevoie. Compania produce și alte sisteme de siguranță cum sunt antifurturile Z LOK.

ANKR este disponibil la prețul de 100$, în culorile negru, alb și roșu. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 5 =