Acum citesti
Cinelli King Zydeco e un gravel bike cu cadrul sub 1 kg și spațiu pentru anvelope de 2.1

Cinelli a anunțat modelul King Zydeco, un nou gravel bike din carbon. Acesta vine să completeze gama alături de modelele din aluminiu Zydeko și Zydeki Lala, oferind acum mai multe variante de preț în gamă. King Zydeco este compatibil cu transmisii 1x și 2x și vine echipat din fabrică fie cu Shimano Ultegra (2x) fie cu SRAM Rival (1x). Greutatea cadrului este de doar 1000 g.

Cinelli a anunțat de aproape un an o versiune din carbon pentru Zydeco, dar de-abia acum aceasta este oficială. Modelul original Zydeco a fost lansat în 2010 și a fost considerat un model de ciclocros, în acel moment neexistând o piață de gravel.

King Zydeco are seat stay-uri coborâte cu formă deosebită și monobloc BB386EVO.

Spațiul pentru foaia angrenajului depinde de transmisie, mărimile maxime și minime fiind în tabelul de mai sus.

O parte din downtube are o protecție din Kevlar, împotriva eventualelor lovituri pe potecă.

Furca vine de la firma soră Cinelli, Columbus. Future Cross este fabricată din carbon monococă și are o greutate de 550 g. Spațiul e limitat la anvelope 700 x 47mm sau 650b x 2.1.

Furca folosește un ax thru de 12 mm prins în sistemul Dual Rake System. Acesta permite modificarea rake-ului de la 47 la 52 mm, modificând comportamentul bicicletei.

Bicicleta echipată complet cu Ultegra are o greutate de 8.8 kg în timp ce modelul cu Rival 1x are 9 kg. Prețul nu a fost încă anunțat, dar prețul doar pentru setul cadru King Zydeco este de 2400$. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + fourteen =