Acum citesti
Lanțul câștigător în Turul Franței cu tratament absoluteBLACK GRAPHENlube e disponibil gata preparat pentru eficiență maximă

După victoria în Turul Franței, absoluteBLACK aduce eficiența maximă a transmisiei pentru toți doritorii oferind lanțuri pre-lubrifiate cu GRAPHENlube.

Uleiul lor unic este conform producătorilor cel mai rapid de pe piață. Performanțele optime depind însă foarte mult de o aplicare corectă, iar rezultatele pot varia destul de mult… până acum.

Lansat acum 4 luni, noul ulei cu frecare extrem de mică AbsoluteBlack GRAPHENlube este anunțat ca cel mai rapid și cel mai rezistent din lume. Dar acest lucru pare că e valabil doar dacă a fost aplicat corect.

AbsoluteBlack spune că în timpul dezvoltării GRAPHENlube, a reieșit cât de critică în aplicarea oricărui lubrifiant este prima dată când este tratat lanțul, frecarea redusă și durabilitatea fiind mult afectate dacă nu s-a făcut corect. Uleiul original trebuie înlăturat total, la fel și orice protecție anti-rugină, abia apoi putând fi aplicat noul ulei pentru a salva câți mai mulți W.

Graficul de mai sus reprezintă performanțele lanțului cu o aplicare corectă acasă. Cu o aplicare în fabrică, în mediu controlat, rezultatele sunt și mai impresionante.

Pentru ca lubrifiantul să dea maximul de performanță și rezistență pentru echipele de Pro Tour ce folosesc GRAPHENlube (de exemplu UAE Team Emirates și Team Jumbo Visma, alături de altele care sunt confidențiale), AbsoluteBlack a dezvoltat propriul proces de pregătire a lanțului și de aplicare, mult mai performant chiar și decât cel cu curățire cu ultrasunete.

Nu a fost dezvăluită metoda prin care se pot stoarce și ultimii W din ulei, dar se pare că e vorba de un proces de curățire vacuum ultrasonic, după care lanțul e uscat complet, la final fiind aplicat GRAPHENLube pe toate suprafețele printr-un proces cu vacuum în mai multe etape.

Pentru cei ce nu au baie cu ultrasunete și cameră cu vacuum la dispoziție acasă, pentru o perioadă limitată de timp, AbsoluteBlack va oferi la vânzare lanțuri pre-impregnate, pentru a putea toată lumea să beneficieze de performanțele profesioniste. Tratamentul e identic cu cel al lanțurilor folosite de cicliștii profesioniști.

Există două opțiuni de lanț pre-tratat cu GRAPHENlube, ambele la 140 euro: SRAM Red Flattop 12 (prețul standard fiind 70 de euro) sau Shimano Dura-Ace HG901 11 (prețul normal fiind 59 euro). Lanțurile sunt împachetate în vacuum pentru a păstra lubrifierea ideală și dacă sunt păstrate mult timp, trebuie desfăcute înaintea marii curse.

Tot pentru o perioadă limitată, AbsoluteBlack oferă 30% discount pentru oricare din dimensiunile de pachet de GRAPHENlube, dacă e cumpărat împreună cu un lanț pre-impregnat.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului iar produsele vor fi disponibile la importatorul în România.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − eight =