Acum citesti
Lamborghini x Cervelo R5 Disc – cursiera de 18.000$

Lamborghini și Cervelo și-au unit din nou forțele, după ce nu demult Cervelo P5x a primit un tratament Lamborghini inspirat de caroseria galbenă a noului SUV Urus. De data asta atât bicicleta cât și mașina care a servit ca inspirație sunt ceva mai sportive.

În 2018 Lamborghini și-a propus să recâștige titlul de cea mai rapidă tură de circuit pe Nurburgring. Porsche le-a luat recordul în 2017 cu modelul 911 GT2 RS, așa că pentru a-l recuceri, Lamborghini a vopsit un Aventador SVJ (Super Veloce Jota) în camuflaj portocaliu/gri/negru și a obținut timpul uluitor de 6:44:97.

Nu a fost lucru ușor să se găsească o bicicletă care să reprezinte cea mai rapidă mașină de serie… Cervelo a considerat că modelul R5 Disc e răspunsul acestei provocări, fiind proiectată să facă față celor mai abrupte urcări și coborâri din Dolomiții italieni, un spirit pereche cu cel al modelului Aventador SVJ – extrem de rapid dar în același timp manevrabil și agil.

Bicicleta a fost vopsită în același camuflaj cu mașina și poartă emblema Lamborghini în față și pe toptube, ieșind clar în evidență dar fără să afișeze marca Lamborghini în mod ostentativ.

Cervelo nu e o bicicletă italiană, însă modelul este echipat cu cele mai performante componente italiene existente. Ediția limitată folosește grupul complet Campagnolo Super Record EPS, roțile Campagnolo Bora One, ghidon Deda Elementi, anvelope Vittoria Corsa Pro și șa Fizik Aliante.

Doritorii trebuie să se grăbească deoarece au fost produse doar 63 de exemplare, pentru a omagia anul înființării mărcii Lamborghini – 1963. Prețul acestei ediții limitate este de ”doar” 18.000$, aproape dublu față de un Cervelo R5 Disc echipat complet Dura-Ace Di2.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =