Acum citesti
KTM xtur: cel mai mare magazin din Sibiu și împrejurimi

Sibiul se poate bucura acum de cel mai mare magazin de biciclete din zonă, cu cea mai variată ofertă și foarte important, cu cele mai mari stocuri. Iar dacă le luăm pe rând, aflăm în primul rând că magazinul localizat în apropierea Pieței Cibin se desfășoară pe o suprafață foarte mare, de 1.000mp (suprafață totală), iar dacă ne referim la ofertă, aici pot fi găsite toate tipurile și modelele de biciclete, de la cele de copii, până la cele electrice și de la cele de Cross Country până la cele pentru Enduro. Şi pentru că ne aflăm în acest an dificil, stocurile mari sunt de asemenea de o importanță capitală. Iar KTM xtur nu duce lipsă de stoc.

Apoi, mai există o zonă mare dedicată accesoriilor sau echipamentului, iar unele brand-uri precum producătorul de șei SQ lab sunt reprezentate la nivel profi cu un spațiu propriu dedicat unde se pot face măsurătorile necesare cu scopul de a alege șaua în dimensiunea perfectă. Inserțiile pentru cei care practică discipline extreme, anvelope, lubrifianți și multe altele sunt de asemenea disponibile direct în magazin.

Un alt lucru interesant este posibilitatea de buy-back pe care KTM xtur o oferă. Sistemul se aplică doar pentru bicicletele marca KTM indiferent cât de vechi sunt sau de unde au fost cumpărate. Bicicleta veche, după o evaluare prealabilă, se transformă astfel în avans pentru o bicicletă nouă și de apreciat este faptul că această regulă se aplică inclusiv pentru bicicletele copii.

Magazinul include și o zonă de service, inclusiv diagnosticare pentru motoarele Bosch, cu care sunt dotate bicicletele KTM. Totodată, va exista și o zonă dedicată lichidărilor de stocuri, astfel încât ofertele să fie prezente permanent, cu prețuri foarte avantajoase. Nu în ultimul rând, pentru ca serviciile să fie ultracomplete, KTMxtur oferă și cursuri de inițiere pentru enduro celor achiziționează biciclete.

Programul de funcționare:

9-18: luni marți și joi
9-20: miercuri
9-16: vineri

Sâmbăta și duminica este închis.

Nu am fost personal la deschiderea magazinului, însă din fotografii se poate înțelege ușor amplitudinea investiției, dar și experiența deosebită pe care o poți avea într-un magazin de gen. Așadar, felicitări celor de la KTM pentru treabă grozavă și de ce nu, chiar impresionantă, pe care au făcut-o!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 4 =