Acum citesti
Pivot LES SL 2022 cântărește doar 9 kg!

Una dintre cele mai ușoare biciclete hardtail din lume (doar Mondraker Podium cântărește 7.8 kg), în acest moment, este noul Pivot LES SL. Cu un cadru cântărește doar 800 de grame, întreaga bicicletă echipată cu o furcă cu amortizor, transmisie Shimano XTR și roți tubeless cântărește doar 9 kg în dimensiunea M. Bicicleta a fost proiectată special pentru competițiile de XC și este cea mai ușoară construită de cei de la Pivot vreodată.

Versiunea de top, cu angrenaje Race Face Next SL.

Pe lângă faptul că rulează pe roți de 29 de inch, ceea ce oricum era de așteptat, Pivot a setat unghiul headtube-ului mai degajat, anume la 68.5 grade, pentru ca bicicleta să fie mai capabilă la vale, geometria fiind totodată mai lungă – pentru stabilitate. Trei prinderi aflate pe cadru, pot fi folosite pentru a stoca două bidoane de lichide plus o trusă de imbusuri.

Şi versiunea Team, o idee mai ieftină.

Reach-ul variază de la 400mm, pentru dimensiunea XS, până la 485mm, pentru dimensiunea XL a cadrului. Un salt de 30mm față de vechea versiune a lui LES. Chainstay-ul este și el destul de scurt, cei cei 429mm ai săi. Iar cadrul poate găzui o anvelopă cu o lățime de maxim 2.4 inch. Pivot precizează că această bicicletă nu este compatibilă cu roțile 27plus.

Vor fi disponibile 6 versiuni de echipare, cea de bază fiind oferită pentru 5.000 de euro, iar cea mai scumpă, care de altfel este și cea mai ușoară, pentru 9.800 de euro.

9.800 de euro pentru hardtail? Încotro se îndrepată omenirea?

via Pivot

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + four =