Acum citesti
KTM eGnition 2012


KTM eGnition este prima bicicletă electrică (de serie) din lume pentru downhill. Prezentată anul trecut sub formă de prototip, acesta este acum gata pentru producția de serie dar va fi oferită, cel puțin pentru început, într-un număr limitat!



Ce oferă noua bicicletă full suspension electrică? În primul rând, plăcerea de a urca pe trasee foarte abrupte, fără prea mult efort. În acest fel, nu vei mai fi nevoit să plătești pentru telescaun sau pentru orice alte variantă de a ajunge în vârf. În al doilea rând, ai la dispoziție o bicicletă complet echipată pentru downhill: furcă cu o cursă de 180 de mm, discuri mari de 203 mm și anvelope foarte groase.


Noul KTM eGnition este susținut de un motor electric puternic, de 1.200 W care va duce în spate pe urcări, cele 30 de kg ale bicicletei cât și greutatea ta. Seria este limitată la 88 de exemplare pentru început iar modelul va fi oferit pentru 8.888 euro. Cei care își doresc prima bicicletă electrică pentru downhill din lume, vor trebui deja să se adrseze dealerilor. Vânzările încep în octombrie 2011!


Informații suplimentare, în curând pe ktm-bikes.at.


via KTM


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =