Acum citesti
Kona Abra Cadabra 2011


De ce promovează agresiv cei de la Kona acest model? Pentru că este un full suspension care trebuie să iasă în față datorită inovațiilor și tehnologiei cu care este înzestrat. Pe scurt, Kona Abra Cadabra 2011 este o bicicletă specială pentru că beneficiază de un cadru realizat din scandium, poate fi utilizată pentru all mountain, trail-uri dar și pentru cross country. Toate acestea cu o greutate totală de doar 12.8 kg!



Poți schimba cursa basculei rapid, de la 100 până la 160 de mm, responsabil pentru preluarea șocurilor fiind un amortizor Fox RP23. Furca provine tot de la Fox, modelul Talas FIT RL ce oferă cu cursă de până la 150 de mm.


În rest, bicicleta este dominată de componente Shimano, modelul XT putând fi întâlnit parțial la nivelul transmisiei fiind completat de Shimano SLX la nivel de schimbătoare, lanț și pinioane. Frânele sunt renumitele Avid Elixir R, completate de discuri Avid G3 CS.



Roțile sunt calitative, Easton Haven Disc iar anvelopele Maxxis Ardent au o lățime de 2.25. Disponibil în 7 dimensiuni ale cadrului, Kona Abra Cadabra este oferit pentru aproximativ 3.700 de euro.


Informații suplimentare pe konaworld.com.


via | Kona


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − four =