Acum citesti
Kit de conversie Tubeless de la Schwalbe

Dacă ai dotare un set de jante care nu suportă anvelopele tubeless și nici metodele de a crea singur un astfel de sistem nu-ți surând, atunci ai la dispoziție varianta celor de la Schwalbe, care promite a fi foarte ușor de utilizat și mai presus de toate, ieftină.

kit_conversie

O jantă tubeless este o jantă fără găuri pentru spițe pe exteriorul acesteia, permițând astfel aerului să se păstreze fără probleme în avelopă. Kit-ul de la Schwalbe include o bandă (despre care nu se preciează dacă este adezivă sau nu), care costă 14.90 euro și care ar trebui să fie disponibilă pentru mai multe formate de roți dar și o două valve speciale cu ajutorul cărora vei umfla anvelopa. Acestea sunt oferite ca set, pentru 19.90 euro. Așadar, cu o investiție de 34.90 euro, ar trebui să poți monta imediat anvelope tubeless pe bicicletă.

Evident, Schwalbe ține să menționeze că există șanse ca acest sistem să nu funcționeze cu absolut toate tipurile de jantă și îndeamnă cumpărătorii să adreseze o întrebare magazinului de unde vor cumpăra acest kit cu privire la compatbibilitate. Este foarte posibil ca incompatibilitatea să apară atunci când peretele jantei nu este suficient de înalt sau pur și simplu când lățimea nu corespunde. Schwalbe va furniza și un tabel complet cu presiuni, în funcție de anvelopele utilizate.

via Schwalbe

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 12 =