Acum citesti
Noua jachetă Showers Pass Metro oferă protecţie şi stil pentru navetişti

Simplul motiv că nu vrei să arăţi ca un Mamil în timp ce intri pe uşa la serviciu nu înseamnă că hainele tale de oraş pentru bicicletă trebuie să fie lipsite de tehnologie. Showers Pass este o firmă cunoscută pentru echipamentul tehnic deosebit pe care îl produce compania oferind si o serie de produse special dedicate cicliştilor.

jacheta ciclism Showers Pass Metro 3

Noua jachetă Metro are doar 300 g (mărimea M) şi este fabricată dintr-un strat rezistent la apă, dar care permite transpiraţiei să fie eliminată. Dacă nu o foloseşti jacheta poate fi rulată devenind cam de mărimea bidon de apă pentru bicicletă. Jacheta este nu doar funcţională ci şi arată bine indiferent dacă eşti pe bicicletă sau nu.

Showers Pass Metro dispune de mai multe caracteristici gândite special pentru biciclişti, cum ar fi umeri întăriţi – pentru a fi protejaţi de rucsac sau geanta de curier, coate articulate – pentru confort sporit, manşete reglabile – pentru a intra bine sub mănuşi şi un spate mai lung – pentru a te proteja de frig şi stropii de la roată în timp ce stai aplecat pe bicicletă. Buzunarele de la spate, rezistente la apă, sunt aplicate în unghi pentru un acces mai facil. În plus sunt croite în aşa fel încât să le poţi folosi chiar dacă ai în spate un rucsac sau geantă. Pentru aerisire jacheta dispune de două fante frontale şi una spate pentru ventilaţie.

[youtube id=”OIVwk5vQKgE” width=”600″ height=”350″]

Construită fiind din material Artex 2.5 hardshell jacheta dispune de cusături vulcanizate şi fermoar YKK cu două direcţii la care se adaugă un „storm flap” pentru a te menţine uscat. Fermoarul este asimetric în partea superioară pentru a nu deveni incomod la gât. Nu în ultimul rând buzunarul de pe piept dispune de loc pentru căşti pe partea interioară. Mărimile sunt de la S la XL, iar preţul este de 199$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + four =