Acum citesti
Jeronimo Rasputin 2012


Producătorul spaniol Jeronimo va lansa pentru sezonul următor o serie limitată de mountainbike-uri (50 de exemplare), denumită Rasputin. Bicicleta va beneficia de un cadru CrMo cu țevi Reynolds, noul material de fabricație reprezentând un pas înainte pentru Jeronimo. Asta deoarece până în prezent, aceștia ofereau cadre de biciclete realizate din titan.



Rasputin va fi oferit în două versiuni, cu roți de 26 și cu 29 de inci, iar fiecare model va avea o serie ștanțată sub cadru, alături de anul de fabricație. Această soluție are menirea de a acorda o notă personală puternică modelului, procedura fiind deja cunoscută din lumea producătorilor de automobile în serie mică.


Cadrele sunt gândite pentru utilizarea cu frâne pe disc și nu cu V-Brake permițând instalarea unui portbagaj. Pentru a intra în acest club exclusiv, va trebui să scoți din buzunar între 650 și 720 de euro (prețul mai mare corespunde versiunii livrate cu tot cu furcă). Livrările încep în luna mai 2012, iar Jeronimo oferă garanție pe viață pentru cadrele Rasputin.


Informații complete pe jeronimocycles.com.


via Jeronimo Cycles


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + twenty =