Acum citesti
Jerónimo ne oferă două noi modele superbe din titan

Jerónimo Cycles este un producător de biciclete din titan cu sediul în Insulele Canare și ne încântă cel puțin privirile cu două noi modele, Ti MTB Pinion și Ti Gravel Rohloff, gata să atace trail-urile și potecile, fiecare bicicletă după posibilitățile sale.

Ti Gravel Rohloff

Jeronimo-Cycles_Ti-Gravel-Rohloff_titanium-gravel-road-adventure-bike_complete-drivesideModelul gravel este o combinație între o cursieră și o bicicletă de touring, având o geometrie de șosea dar cu spațiu pentru anvelope ceva mai late și cu un cadru ce oferă un confort excelent.

Jeronimo-Cycles_Ti-Gravel-Rohloff_titanium-gravel-road-adventure-bike_3-4Confortul este dat de headtube-ul înalt și de poziția de pedalat ceva mai înaltă, dar și de la toptube-ul dublu care coboară arcuit spre seatstay-uri. Cadrul este proiectat să absoarbă vibrațiile între roți și șa, seattube-ul arcuit fiind prins doar puctual de toptube-ul dublu și de stay-uri permițând o flexare bună.

Jeronimo-Cycles_Ti-Gravel-Rohloff_titanium-gravel-road-adventure-bike_front-endTransmisia aleasă este una ideală pentru touring, respectiv un butuc Rohloff cu 14 viteze interne, ce funcționează perfect multă vreme fără întreținere. Acesta este controlat de la manetele mecanice SRAM prin intermediul unei cutii adaptoare Gebla Rohbox. Pentru o fiabilitate mai bună și pentru a putea fi reparată la nevoie în orice colț de lume, sunt folosite frâne mecanice BB7 în locul celor hidraulice. Transmisia e pe lanț, pentru o depanare mai ușoară în zone izolate, dar este disponibilă și o variantă pe curea. Prețul bicicletei complete începe de la 6000 euro.

Ti MTB Pinion HI

Jeronimo-Cycles_Ti-MTB-Pinion_275titanium-off-road-adventure-hardtail-mountain-bike_completeTi MTB Pinion este noul model de trail cu roți 27.5+ și folosește o transmisie cu cutie de viteze P1.18 cu 18 trepte. Aceasta transmite cuplul roții din spate prin intermediul unei curele Gates, rezultatul fiind o bicicletă distractivă pe trail, dar și gata pentru ture serioase de bike packing fără a avea grija uzurii lanțului sau a ruperii urechii schimbătorului.

Jeronimo-Cycles_Ti-MTB-Pinion_275titanium-off-road-adventure-hardtail-mountain-bike_3-4-rearBicicleta este echipată cu roți de 27.5+, dar ea poate fi echipată și cu roți de 29 pentru un comportament mai adecvat pentruXC: Bicicleta folosește modelul de cutie de viteze Pinion mai lat, care permite folosirea unor chainstay-uri mai depărtate, dar și dropout-urile speciale Paragon Machine Works Ti Flanget Toggle. Bicicleta dispune de puncte de montare pentru un portbagaj în spate, pentru trei bidoane și încă un punct fix pentru o geantă de cadru.

Jeronimo-Cycles_Ti-MTB-Pinion_275titanium-off-road-adventure-hardtail-mountain-bike_chainstayCablurile sunt rutate intern, dar conductele hidraulice sunt lăsate în exterior. Există rutare internă și pentru tijă dropper. Cadrul cu cutia de viteze sunt disponibile la 3400 Euro, în timp ce bicicleta complet echipată are prețul de la 5700 Euro.

Jeronimo-Cycles_Ti-MTB_275titanium-off-road-adventure-hardtail-mountain-bike_gearedPentru cei care nu doresc totuși cutia de viteze Pinion, bicicleta este oferită și cu transmisie clasică, la un preț mai mic.

O altă noutate este că pagina web a companiei va conține din 2017 toate modelele de biciclete și va fi tradusă și în limba engleză, până acum fiind disponibilă doar în spaniolă.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 6 =