Acum citesti
I’Velo deschide centrul Tineretului

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank anunta deschiderea unui nou centru“I’Velo” in parcul Tinereteului, miercuri, 10 iulie.

i_velo_tineretului

Centrul de inchiriere “I’Velo”, amplasat la intrarea in parcul Tineretului, dinspre liceul Gheorghe Sincai,  va pune la dispozitia bucurestenilor 120 de biciclete, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 – 21.30, de luni pana vineri, (ultima inchiriere la ora 20.30) si 10.00 – 21.30 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 20.30).

La fel ca si anul trecut, bicicletele I’Velo vor putea fi disponibile, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de inchiriere sunt: 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

“Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent, putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”,  a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

“Pentru al patrulea an consecutiv suntem prezenti in parcul Tineretului cu proiectul I’Velo si, dupa solicitarile ajunse la noi, suntem fericiti sa constatam ca tot mai multi bucuresteni au introdus bicicleta ca transport de baza in viata curenta « , a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

via I’Velo

Vezi Comentariu (1)
  • eu am lucrat pentru ei( ca mecanic) si va zic sincer poate ca ide si ca marketing par ok dar ca omeni nu sunt deloc ok intarzie mereua cu salariile si au tot felu de scuze penibile nu platesc niciodata concediile sau orele suplimentare chiar daca se cere expre asta au niste salrii extrem de mici… exploateaza pe toata lumea si in plecari sau la oragnizarea unui eveniment se lucreaza si cate 14-18 ore si nu au nici cea mai mica rusine in a cere asta si a nu oferi nimic in schimb, eu am avut un acident de munca din cauza oboselii si am fost fortat de catre cei din firma sa nu il declar ca accident de munca si am stat acasa si am fost nevoit sa stau 2 saptamani la pat si sa imi platesc singur toate cheltuielili de ingriire si medicamentele deci oribil nu va recomand nici un fel de interectiune cu ei.a am uitat sa mentionez toate datele cerute de ei la inchiriere sunt folosite de ei in scopuri comerciale si mai tarziu vandute ca baze de date unor diverse firme pe bani buni chiar daca se cere expre ca datele tale sa fie sterse din baza lor de date ti se confirma ca sunt sterse chiar daca acest lucru nu se intampla defapt niciodata

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 1 =