Acum citesti
Intense Uzzi DH


Full suspension-ul Uzzi, al celor de la Intense Cycles, se dorește a fi arma universală indiferent dacă este utilizat pentru downhill, freeride, enduro sau super-D*. Cursa basculei dar și urechile cadrului pot fi setate în funție de preferințele tale.



Cadrul este oferit în trei dimensiuni distincte: small, medium si large. Greutatea diferă în funție de dimensiunea cadrului. Astfel, modelul cu cel mai mic cadru, cântărește 4,17 kg, pe când cel cu cadrul mai înalt, pune pe cântar 4,35 kg. Mai poți opta pentru dotarea bicicletei, fie cu un amortizor pe arc, fie cu unul pe aer.


Dacă te decizi să achiziționezi doar cadrul, acesta poate fi livrat contra unui cost de 2.190$. Intense Cycles îți oferă însă posibilitatea de a dota cadrul cu diverse componente, precum: transmisie Shimano XT, anvelope Kenda Nevegal în formatul 26 x 2.35, cuvete Cane Creek sau roți Easton Vice.


Mai multe detalii obții direct pe site-ul intensecycles.com.


*ce este super-D? Un nou tip de proba pentru mountain-bike-uri, ce combina probele de Downhill cu cele de Cross Country. Secțiunile de XC nu sunt atât de dificile precum cele din concursurile dedicate iar doritorii pot participa cu orice fel de bicicletă. Sunt totuși recomandate bicicletele full suspension. Fiecare cursa este cronometrată, iar cel care parcurge traseul în cel mai scurt timp este declarat câștigător.


Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + 12 =