Acum citesti
Veloromania: scrisoare deschisă către magazinele de biciclete

Veloromania trimite o scrisoare deschisă, adresată magazinelor de biciclete, pe care o publicăm în cele ce urmează. De asemenea, invităm reprezentanții magazinelor să împărtășească părerea lor în această pagină, în rubrica de comentarii sau prin mail, către reprezentanții Veloromania.

veloromania

„Buna ziua.

Va contactez pentru a va invita sa intrati in parteneriat cu noi sub auspiciile proiectului Veloromania.

https://www.facebook.com/Veloromania

http://veloromania.ro/

Acesta, pe scurt face referire la turism pe bicicleta si distributia cardurilor de discount exclusiv pt biciclisti sub aceeasi denumire, Veloromania. http://veloromania.ro/carduri/

Intrarea ca partener nu implica nici o plata / taxa ci doar a oferi reduceri pentru posesorii cardurilor. Pentru aceasta va trebui doar sa completati formularul online: http://veloromania.ro/parteneri/
Discount-urile pe care le oferiti le alegeti dumneavoastra si le completati in formular.

Cardurile vi le trimitem noi prin posta, fara costuri si le puteti distribui clientilor dumneavoastra.

Dorim ca aceste carduri sa fie cat mai populare in randul biciclistilor si de aceea va rugam sa studiati materialele atasate si sa ne confirmati interesul dumneavoastra.

Desigur, ne puteti suna pentru a va oferi informatii suplimentare (tel. 0741 020703). Mentionez ca deja distribuim carduri in tara, dar preferam ca distributia sa se faca prin dumneavoastra pentru a putea sa va creditati imaginea pe piata din pozitia de partener Veloromania !

Asteptam cu interes reactia dumneavoastra !

[email protected]

Prezentarea cardurilor Veloromania poate fi descărcată aici.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − one =