Acum citesti
Specialized lansează program de personalizare a bicicletei

În ton cu restul mărcilor care se respectă, Specialized pune bazele unui program de personalizare a modelelor comercializate care, însă, va fi momentan disponibil doar pentru America de Nord. Intitulată S-Build, opțiunea se află la început și de aceea variantele disponibile sunt restrânse, rezumându-se la câteva scheme de culoare și componente care alcătuiesc setul de cadru.

sworks

De fapt, conform spuselor celor de la Specialized, S-Build se află în stadiul de serviciu de „semi-personalizare” urmând a beneficia de mult mai multe posibilități în viitor, pe când și numărul modelelor pentru care este oferit acesta va crește, la această oră doar S-Works Tarmac, Tarmac Disc, S-Works Epic și Epic World Cup fiind incluse în proiect.

Motivul principal pentru care Specialized nu s-a aruncat la mai mult este acela că vor să se asigure că pot livra calitatea specifică mărcii, oficialii recunoscând că compania încă are de acumulat experiență în această privință, și un alt aspect al acestei activități restrânse îl reprezintă faptul că personalizarea se rezumă doar la componente produse de companie. În speță, pe lângă cadru și furcă, vorbim de componentele de cockpit și de roți, în timp ce setul de componente revine în sarcina reprezentantului mărcii din teritoriu care se află în contact direct cu clientul. De asemenea, cine dorește să apeleze la S-Build va trebui să discute direct cu un reprezentant Specialized, neexistând posibilitatea de a comanda bicicleta dorită direct de pe site-ul oficial.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − nineteen =