Acum citesti
BikeBar, bara anti-legănat

În materie de accesorii pentru biciclete, lista nu doar că se întinde mult și bine, dar pare și că nu are sfârșit, iar o dovadă concludentă în acest sens este BikeBar, o adăugire interesantă pentru portbagajele de bicicletă. Din imagini se deduce foarte simplu modul său de acționare, însă tot din acest mod apare și întrebare cât de utilă este de fapt această bară?

bikebar

Realizată de un american care a trecut prin prea multe experiențe care au constat în biciclete proprietate personală zburând din prinderea portbagajului, BikeBar nu este altceva decât un stabilizator suplimentar pentru bicicletă, care ancorează și mai bine vehiculul transportat. Practic, aceasta este un braț telescopic, fabricat din aluminiu ca să fie eliminat riscul ruginirii, cu diametrul de 31.8mm care se prinde de partea opusă față de cea de care e prinsă bicicleta.

Cât privește utilitatea, aceasta rămâne un aspect discutabil, căci dacă au existat astfel de probleme în mod frecvent cu portbagajale auto pentru biciclete, au fost remediate demult, iar dacă ar fi persistat, probabil nu s-ar mai fi comercializat aceste portbagaje din lipsă de cerere. Nici campania derulată pe Kickstarter.com nu dă prea multă apă la moară invenției lui Kris Pepper, căci din cei 18.000 de dolari pe care și i-a propus să-i strângă, nu a ajuns nici la pragul de 1.000, cu toate că în mai puțin de o săptămână se va încheia perioada.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 4 =