Acum citesti
Quarq lansează angrenajul Riken AL accesibil cu power-meter integrat

În urma recentei scăderi a preţului pentru RIKEN R, Quarq continuă aceeaşi politică a preţului în încercarea sa de a face mai accesibil sistemul de măsurare a puterii prin lansarea noului RIKEN AL. Noul angrenaj costă 799$ (configuraţie GXP) şi este disponibil deja la vânzare pe site-ul Quarq.

Quarq Riken AL 02RIKEN AL este practic acelaşi lucru cu RIKEN R întrucât ambele unităţi folosesc tehnologia Quarq 10K de compensare a temperaturii. Acest sistem măsoară temperatura la fiecare mişcare de rotaţie a pedalei şi compensează informaţiile de putere printr-un algoritm stabilit mulţumită informaţiei primite de la 10.000 de puncte unde a fost măsurată puterea la diferite niveluri de temperatură. Sistemul include accelerometru AxCad fără magnet folosit pentru cadenţă şi include un LED care te ajută la instalare şi indicarea nivelului bateriei. RIKEN AL dispune de o garanţie de 2 ani şi protecţie IPX7 la apă care înseamnă expunere accidentală la adâncime de 1 m pentru 30 minute. Probabil asta presupune şi rezistenţă la ploaie când mergi pe bicicletă, dar oare şi când o transporţi pe maşină pe ploaie la 130 kmh?

Quarq Riken AL 04Diferenţa noului AL faţă de R este că RIKEN AL dispune de braţe din aluminiu forjat (faţă de carbon la R) care adaugă în jur de 120g. Pe de altă parte cicliştii mai mici de înălţime se pot bucura întrucât noul AL dispune de braţ pedalier şi cu lungimea de 165mm, momentan opţiune ce nu există pentru varianta R.

Quarq Riken AL 01Varianta 110BCD există deja, iar 130BCD va fi disponibilă din iulie. De asemenea RIKEN AL este disponibil doar ca şasiu în aşa fel încât utilizatorii pot alege foile pe care le doresc opţiunile fiind 10 sau 11 viteze de la Sram, Rotor, Praxis, WickWerks şi Shimano (doar varianta 10 viteze).

Quarq Riken AL 05

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 6 =