Acum citesti
Project One devine valabil și pentru mountain bike-urile Trek

A veni cu bicicleta cât mai atent croită pe dorința clientului devine o preocupare aproape necesară în cazul mărcilor puternice, mai ales dacă este ca acestea să-i convingă pe împătimiți să lichideze o bună parte din contul de economii pentru respectiva bicicletă. Astfel, cei de la Trek au transferat Project One, programul de personalizare a modelelor high-end de șosea, și în cazul mountain bike-urilor, rezultatul fiind unul care ar putea să îi mai urce câteva poziții în topul preferințelor.

trek_project_one_mtb

O scurtă recapitulare a ceea ce presupune Project One este mereu binevenită, așa că să înceapă enumerarea. Inițial, proiectul se referea la aspectul bicicletei și erau posibile diferite combinații de culori, alături de abțibilde variate. Pe urmă, s-a mai adăugat și posibilitatea alegerii unor componente, unele fiind opțiuni standard, care nu ridicau prețul bicicletei, în timp ce altele mai adăugau câteva sute de dolari facturii finale. În momentul de față, cele două direcții de personalizare sunt încă disponibile, iar opțiunile sunt cel puțin variate, un exemplu ar fi cel al stratului de vopsea U5 Vapor Coat, care îngreunează cadrul doar cu câteva grame.

Ca și în cazul cursierelor, Project One pentru mountain bike-uri va fi disponibil doar în cazul modelelor high-end, printre care se află și Fuel EX 9.9 29″, Superfly FS 9.9 și Superfly HT 9.9. Gama completă de opțiuni poate fi văzută pe pagina oficială a Project One.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × two =