Acum citesti
Pinion de 52 pentru MTB și de 40 pentru cursiere de la Relic

De ce să rămână casetele cu pinioane mari doar pentru MTB? Cei de la Relic MTB au prezentat pinionul de 40 pentru cursiere, ce se adaugă la o casetă Shimano de șosea 10 sau 11 pinioane. Vine în kit cu pinionul intermediar de 16 care le înlocuiește pe cele de 15 și 17…

Se pare că cel puțin în versiunea demonstrativă lanțul urcă fără probleme pe pinionul gigant, în mare parte datorită adaptorului Goat Link ce oferă suficient spațiu între rotița superioară a deraiorului și pinionul mare. Sistemul se poate monta pe casete de 10 cu pinionul mare de 28 sau cu casete de 11 cu pinionul mare de până la 32. Greutatea totală adăugată este de 92 g.

Nici MTB-ul nu a fost uitat, pentru cei cărora pinionul de 50 al casetei SRAM Eagle este insuficient fiind produs pinionul de 52! Acesta se atașează tot la o casetă Shimano și vine împreună cu un pinion de 16 și un distanțier. Tot sistemul are 146 g, dar există și un kit cu 50 de dinți, cu 2 g mai ușor. Produsul nu a fost încă pus în vânzare și nu există prețuri afișate, dar este promovat pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 19 =