Acum citesti
Maneta Wolf Tooth Remote Pro pentru tija de șa hidraulică, vine acum și în culori eloxate

Ai deja o manetă Wolf Tooth pentru tija de șa hidraulică, dar ți-ar fi plăcut să fie colorată și nu doar neagră? Sau vrei să schimbi maneta cu alta, colorată? Ai noroc, pentru că Wolf Tooth tocmai a lansat manetele colorate pentru tija de șa hidraulică „dropper”.

Wolf Tooth Remote Pro este acum disponibilă în 9 culori: mov, argintiu (nevopsit), espresso, albastru, auriu, verde oliv, portocaliu, roșu și negru, desigur. Opțional maneta este livrată cu colier pentru prindere standard pe ghidoane cu diametru de 22,3 mm. Designul acestei manete este universal și compatibil cu majoritatea tijelor de sa hidraulice de pe piață, indiferent de marcă.

Maneta colorată se prinde de axul care se rotește, fiind astfel ușor de înlocuit, dacă ți-ai cumpărat o culoare, dar ți-ai dat seama ulterior că nu-ți mai place și acum vrei alta… Tragerea cablului este la început mai rapidă, pentru a mișca actuatorul mai repede. De asemenea, colierul este compatibil cu multe alte mărci de componente și poate fi atașat de maneta de frână pentru integrare în cockpit.

Dacă ai deja o manetă Wolf Tooth Remote Pro, poți comanda acum doar maneta colorată la prețul de 115 lei sau întregul ansamblu al manetei, cu colier inclus, la prețul de 400 lei. Pentru livrare se mai adaugă 93 lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + four =