Acum citesti
Kross lansează noul gravel Esker RS 2.0

Fabricat integral din carbon, cadru și furcă, noul gravel Kross Exper RS 2.0 promite să mărească gama de opțiuni destinate fanilor acestui segment de biciclete. Noul gravel urmează să fie lansat în curând, iar echiparea pe care o anunță este cel puțin interesantă, fiind orientată spre concursuri.

Este vorba de transmisia electronică Sram Apex XPLR AXS care vine cu 12 viteze și pinioane NX Eagle 11-44T, foaia fiind 40T. Manetele ergopower sunt din aceeași serie Sram APEX, frânele fiind hidraulice, cu discuri de frână de 160 mm față și spate.

foto Bikeworld.pl

Pe partea de contact cu terenul vorbim de anvelopele Schwalbe G-ONE RS 28×1.7, destinate mai mult vitezei pe asfalt și suprafețe dure decât spre teren tehnic și off-road, instalate fiind pe roțile DT SWISS G1800 cu butuci DT SWISS 370 și prinderi 12×100 față, 12×142 spate.

foto Bikeworld.pl

În privința controlului, cockpit-ul este format din componente de la FSA, mai precis ghidonul, pipa și rulmenții headset, ghidolina Terra Microtex fiind de la FIZIK și la fel și șaua FIZIK Terra Argo X5. Tija de șa nu poarta branding, dar este din carbon.

Noua Kross Esker RS 2.0, cu echipare electronică, are o greutate anunțată de 9,8 kg pentru versiunea cu cadru M. Prețul anunțat este de 17.130 lei, iar bicicleta va fi disponibilă în România prin rețeaua de comercianți Kross.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 16 =