Acum citesti
Lampre-Merida se va încălța cu pantofii de șosea Northwave

Una dintre noutățile pregătite de Lampre-Merida pentru sezonul 2015 privește furnizorul de pantofi de ciclism, squadra în fuchsia făcând rocada între Sidi și Northwave. Astfel, rutierii echipei se vor încălța cu modelul de top Extreme Tech Plus, unul dintre cele mai ușoare și funcționale de pe piață și, probabil, la fel de țipător în înfățișare precum restul echipamentului.

lampre

Astfel, Lampre calcă pe urmele echipei de mountain bike Multivan Merida, având nu doar aceeași marcă de biciclete, ci și același furnizor de pantofi începând cu acest an, iar influența producătorului de biciclete este probabil să fi jucat un anume rol în această decizie. Oricum, singura echipă italiană din circuitul World Tour se va baza pe modelul Extreme Tech Plus pentru următorii doi ani, o pereche de pantofi înzestrată cu numeroase caracteristici de vârf.

Făcând parte din colecția pentru sezonul 2014, aceștia beneficiază de sistemul SLW 2, cântăresc 235 de grame/bucată (470 gr./pereche), au talpa din carbon high-modulus, includ Custom Footbed și partea superioară este confecționată dintr-o singură piesă. Culoarea oficială va fi portocaliul strălucitor, însă nu s-au făcut precizări dacă aceasta se va adapta pentru a fi în ton cu echipamentul Lampre-Merida.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − fourteen =