Acum citesti
Jones Bikes relansează ghidonul H-Bar Loop pentru bike packing

Americanii de la Jones Bikes sunt cunoscuți pentru bicicletele lor din oțel și titan pe care le fabrică, dar și pentru accesoriile și echipamentul deosebit pentru bikepacking. Recent au adus la zi ghidonul Loop, cu noul H-Bar Loop, disponibil în variantele din aluminiu sau carbon și gândit să fie deosebit de util la turele lungi de bike packing.

Ghidonul Jones H-Bar Loop aluminiu 2.5

Pentru a oferi acum un ghidon din aluminiu în versiunea Loop, dar mai ușor, Jones folosește o altă tehnică de subțiere a materialului. Noul ghidon are rezistență bună în zonele unde este nevoie și grosime mică acolo unde nu este. Compania spune că noul ghidon din aluminiu este cu 165 g mai ușor decât varianta anterioară Jones H-Bar Loop SG.

De asemenea noul ghidon stă cu 5 cm mai sus, pentru a oferi o poziție mai dreaptă. Ghidonul este disponibil cu lățimi de 660 mm și 710 mm, în culorile negru sau argintiu. Prețul este de 122 &

Ghidonul Jones H-Bar Loop Carbon

Varianta din carbon a acestui ghidon este gândită pentru pipe cu prindere de 35 mm. Ghidonul este conceput sa transporte greutăți mai mari. În zona prinderii în pipă, ghidonul are o construcție robusta, în timp ce în rest materialul este subțire, oferind în același timp și atenuarea vibrațiilor.

Varianta din carbon a ghidonului H-Bar Loop are o lățime de 710 mm cu o curbură spate de 4 grade. În rest ghidonul are diametrul standard de 22,2 mm pentru a fi compatibil cu toate manșoanele și colierele manetelor de frână sau alte componente pe care le dorești atașate. Prețul acestui ghidon este de 350 $, iar pentru livrare în România se mai adaugă taxa poștală de 65,55 $.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =