Acum citesti
Hamul Musguard pentru ghidon transportă orice!

Slovenii de la Musguard au venit cu o idee cel puțin interesantă pentru transportul bagejelor în turele de bikepacking. În general gențile dedicate bikepacking-ului vin cu ham integrat, însă acest nou design este universal. Pe ghidon prinzi doar acest ham, iar în el transporți ce vrei. Mai mult, poate fi folosit și în oraș, la transportul cumpărăturilor, iar când nu îl folosești, acest ham este practic pliabil, putând fi rulat și făcut mic pentru a nu te încurca.

Când ai ceva de transportat, hamul nu susține neapărat întreaga greutate ci totul se bazează pe sistemul de chingi ancorate de ghidon.

Întreg hamul cântărește doar 148 grame. Împreuna cu el nu primești și o geantă dedicata, însă hamul cu dimensiunile de 350×400 mm poate acomoda genți din material textil impermeabil sau din polipropilenă, și mai impermeabile, specifice sporturilor nautice. Dar poți transporta aici și multe altele, cum ar fi cortul sau lemne pentru focul de tabără de seară.

Diametrul maxim pe care îl poți transporta în acest ham este de aproximativ 25 cm.

Hamul Musguard Handlebar Harness este produs în Slovenia și are prețul de 49 euro. Pentru livrare în România se mai adaugă taxa de 5,90 euro. Prețul include hamul din plastic, patru distanțiere din spumă EVA, chinga de 1,73 m lungime și două bucle din silicon.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + nineteen =