Acum citesti
Giant va scădea prețurile bicicletelor de sub 500$

În Statele Unite ale Americii cei de la Giant schimbă strategia. Cum va fi această împrumutată și Europa, rămâne de văzut, însă inițiativă este lăudabilă. Pentru a face bicicletele Giant mai accesibile, producătorul va face eforturi considerabile, susținute atât din partea fabricii cât și din partea retailerilor.

giant_Tempt_27

Aceasta este o strategie pe termen lung, așa cum explică John Thompson, executive sales director al Giant USA. Multe dintre prețurile modelelor pentru adulți și copii vor scădea, însă acestea nu vor fi făcute publice până în data de 31 martie. Acesta a amintit de studiul realizat de curând de compania Gluskin-Townley, care arată că prețurile în continuă creștere nu doar că reduc numărul de biciclete vândută, dar scad și piața (incluzând aici accesorii, piese vândute after-market).

Noile biciclete cu prețuri accesibile de la Giant vor face parte din categoria botezată Gateway to Adventure și nu vor fi modele rămase pe stoc, ci sunt modele noi care vor beneficia de aceste prețuri și în anii următori, nefiind vorba de o acțiune de reducere de câteva zile.

Unii dealeri Giant din Statele Unite au menționat că scăderile de prețuri sunt semnificative. Spre exemplu pentru bicicletele oferite până acum la 460$, acestea vor costa 420$.

Mai multe informații însă, de abia după data de 31 martie 2014.

via Bicycle Retailer

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + ten =