Acum citesti
Detailiști și expozanți din peste 100 de țări, prezenți la Eurobike 2012

O dată pe an, industria mondială a bicicletei își dă întâlnire pe malurile lacului Konstanz, în Germania. Eurobike se numește punctul comun al jucătorilor din acest domeniu și esteo expoziție ce va avea loc anul acesta din data de 29 august și până la 1 septembrie. Sunt așteptate 1.200 de companii expozante, 40.000 de mici întreprinzători, în general proprietari de magazine, 20.000 de consumatori finali și circa 2.000 de jurnaliști. Pe scurt, Eurobike este evenimentul principal al unei industrii în plină dezvoltare.

Totuși, începuturile expoziției nu au fost atât de promițătoare. În 1991, la prima ediție au participat circa 200 de companii expozante, în marea lor majoritate care se ocupau de nou-apărutul mountain bike. Între timp, lucrurile s-au amplificat. Doar în Germania, industria bicicletei oferă de muncă unui număr de 278.000 de persoane și generează venituri de 16 miliarde de euro. Cu toate acestea, expoziția are un aer relaxat, afacerile nefiind singura atracție pentru cei care îi calcă pragul. Prezentări de inovații, demonstrații de trial sau de bmx, discursuri ținute de nume importante ale industriei, sunt doar câteva dintre multele alte lucruri care contribuie la șarmul pe care îl are Eurobike.

Expoziția internațională Eurobike 2012 va fi deschisă comercianților de miercuri, 29 august, până vineri, 31 august, de la 8.30 la 18.30. Pentru vizitatorii persoane fizice, expoziția este deschisă duminică, 1 septembrie, de la 9 la 18, iar în data de 28 august are loc DemoDay. Mai multe detalii poți găsi pe site-ul expoziției.  

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − eight =