Acum citesti
Noul Disc Avid Hs1 de 170 mm

Avem nevoie de un nou format? Se pare că da! Avid introduce un nou standard pentru discurile Hs1, concepute pentru următoarele modele de frâne. Acesta va măsura în diametru 170 de mm iar în același timp, discul de 185 de mm (G2CS, G3CS) va fi înlocuit cu unul de 180 mm.

Reprezentanții Avid declară că noul format oferă pasionaților posibilitatea de a lucra la fine tuning-ul frânelor, fiind o alternativă potrivită pentru cei care folosesc disc de 180 de mm pe față și de 160 mm pe spate. Practic, forța de frânare este balansată prin utilizarea unui disc de 170 de mm atât pentru roata de față cât și pentru cea de spate. De asemenea, o altă alternativă este utilizarea unui disc de 180 mm pentru partea anterioară și de 170 mm pentru cea posterioară. Nu se specifică însă nimic despre adaptorul potrivit noilor discuri.

Noul Hs1 de 170 mm va fi disponibil începând cu luna mai a acestui an, pentru un preț de aproximativ 35 euro/bucata.

Iar dacă tot suntem la capitolul discuri Avid, află că diametrul de 203 mm a fost înlocuit de cel cu un diametru de 200 mm și totodată, discul de top HSX este acum disponibil și în versiunea Center Lock, pentru a fi comptabil cu butucii Shimano (disponibil în versiunea de 140, 160 sau 180 mm).

via Avid

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 + seven =