Acum citesti
Campanie pentru atenționarea șoferilor care parchează ilegal pe piste

Ecopolis lansează o campanie inedită de atenționare a șoferilor necivilizați. Aceștia pun la dispoziție pentru descărcare pe propriul site, diverse imagini care atenționează șoferii că au parcat pe o pistă de biciclete. Scurt și la obiect.

Imaginile pot fi descărcate, apoi tipărite sub formă de flyer sau mai dur, sub formă de sticker. Detalii suplimentare pe ecopolis.ro. Opinia ta despre această campanie este așteptată cu interes, mai jos, în rubrica de comentarii.

via Ecopolis

Vezi Comentarii (13)
  • ce piste???? sigur aici se vb de bucuresti, avem piste in bucuresti pe care soferi sa parcheze? stiu ca acele piste pe care voi le denumiti asa SUNT ILEGALE dc sa mai intaratam soferii lipind stick-are pe geamurile lor?

  • In primul rand trebuiesc trasi de urechi cei care nu fac suficiente parcari, pistele de biciclisti ar trebui facute pe strada ca biciclisti sa nu fie incomodati de masini lasate aiure si pietoni aerieni, o spun in calitate de sofer si biciclist

  • Parerea mea : dacă puneți stickere, și nimeriți vreun ceafalat, s-ar putea ca drept răzbunare să se urce pe vreun biciclist în trafic. Noi nu trebuie să intrăm în război cu șoferii, ci să-i educăm. Gândiți-vă că sunt și ei în niște situații imposibile. Bineînțeles că sunt și unii care fac Nesimțirea de rușine… dar, tocmai pe ei trebuie să-i educăm. Dacă aveți stickere, puneți-le pe o coală a4 și scrieți cu un marker ceva de genul ”dacă eram b…..giu, ți-l puneam drept pe parbriz. lasă-ne și nouă loc să trecem. cu toată simpatia, un biciclist”. 🙂

  • Pistele pentru biciclete sunt o gluma proasta. Locul biciclistilor nu este pe trotuar printre pietoni (printre care sunt copii si oameni batrani), este pe sosea. Iar pentru asta avem nevoie de mai multe drepturi pe sosele, nu sa fim alungati pe trotuar.

  • Daca nu merge asa propun un concurs de trial pe masinile celor care parcheaza abuziv pe piste ,la care obligatoriu se va purta cagula pe post de casca si eventual inca un concurs pentru cel mai bun filmulet/cea mai buna poza de la locul faptei.

  • Hei de acum incolo toti biciclisti participanti de pe facebook avem multe legaturi cu ei si noi mergem numai pe sosele gata cu trotuarele ca e o bataia de joc!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 2 =