Acum citesti
În viteză maximă cu bicicletele de șosea Giant 2013

Ultimele retușuri privind gamele pentru anul viitor au fost deja făcute, producătorilor rămânându-le doar să prezinte noile modele. Giant a fost printre ultimele firme care a făcut acest lucru, dar cu siguranță nu și printre cele din urmă. Ieri am arătat ce oferă în materie de mountain bike-uri, așa că azi abordăm segmentul de șosea.

Giant are două biciclete noi cu care va ataca segmentul de șosea. Este vorba despre modelele de high-end TCR Advanced SL 0 și Trinity Advanced SL 0, ultimul dedicat triatloniștilor. TCR Advanced SL 0 (foto sus) este cursiera echipată cu setul electronic Dura-Ace Di2 cu 11 viteze și reprezintă vârful de gamă. Dacă bugetul tău nu îți permite o cheltuială consistentă, poți opta pentru versiunile TCR Advanced SL 1 și Rabobank Team Replica, cu același set de 11 viteze, însă mecanic.

Triatloniștii care doresc să aibă ultimul răcnet de bicicletă s-ar putea să fie interesați de Trinity Advanced SL 0, un upgrade al modelului de anul trecut echipat cu același set electronic de 11 viteze Dura-Ace și roți Zipp Firecrest. O variantă mai accesibilă ca preț a progeniturii taiwaneze este cea echipată cu Ultegra Di2 și roți produse de Giant, Trinity Advanced SL 1.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + twenty =