Acum citesti
În curând vor apărea pedalele autonome cu GPS inclus

Sistemele de localizare a bicicletelor s-au dezvoltat într-un ritm exponențial odată cu avântul pe care l-au luat dispozitivele GPS, așa că a devenit mult mai ușor să urmărești pe unde ai mers cu bicicleta sau, atunci când îți este furată, pe unde a dus-o făptașul. Totuși, mai există loc de noi abordări și francezii de la Connected Cycle s-au gândit la un sistem multifuncțional care să includă, printre altele, și respectivul GPS, toată instalația fiind adăpostită în pedale.

conec

Pedalele Connected Cycle se vor a fi primele pedale din lume cu conectivitate, dar ce anume înțelege compania producătoare prin acest lucru? Practic, niște pedale inteligente și autonome. Inteligența lor va sta în numeroasele circuite pe care le vor cuprinde, în speță GPS, după cum am spus mai devreme, dar și o aplicație de smartphone unde să fie afișate informațiile culese de respectiva unitate, precum viteza, ruta pe care o urmează bicicleta, diferența de nivel și chiar caloriile consumate. Aceste date sunt trimise către cloud-ul Connected Cycle, de unde se retransmit către telefonul inteligent al utilizatorului.

Inventatorii pedalelor mizează și pe o altă caracteristică, și anume autonomia acestora, căci se încarcă singure (deși nu se precizează prin ce metodă) și se conectează la Internet tot singure, așa că nu ai nevoie de rețele wireless sau încărcătoare. De asemenea, în pachet este înclusă și o cheie specială care doar aceasta va permite demontarea pedalelor. Momentan, nu există mai multe informații despre pedalele în cauză și nici nu sunt încă disponibile pe piață pentru că prezentarea lor oficială va avea loc zilele aceastea, cu ocazia târgului International CES, care are loc în Las Vegas. Însă, măcar ne rămâne site-ul oficial Connected Cycle pe care îl mai putem consulta ocazional.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 17 =