Acum citesti
(P) Ieftin și bun? Acum se poate, cu MTB-ul Ultra Nitro RF hidraulic

Cu excepția celor foarte pasionați, cea mai mare parte a cumpărătorilor unei biciclete noi își doresc un model de MTB ieftin și bun. Din păcate, astfel de biciclete sunt destul de greu de găsit, dar nu imposibil. Noul model Ultra Nitro RF hidraulic vine cu o ofertă aproape imposibilă în gama sa de preț!

Fără îndoială, vedeta echipării de pe Ultra Nitro RF hidraulic este setul de frâne pe disc hidraulice, produse de Shimano! Practic în această gamă de preț, în mod normal, bicicletele vin echipate cu frâne pe disc mecanice, mult inferioare ca performanțe și cu o întreținere dificilă și pretențioasă. Puținele modele care vin totuși cu frâne hidraulice, vin cu modele ieftine de la mărci relativ necunoscute. Ultra Nitro RF se va opri imediat dacă este nevoie, puterea etrierilor Shimano MT200 fiind transmisă roților prin discurile de oțel de 160 mm.

Transmisia, deși are doar 3×7 viteze, provine tot de la producătorul japonez Shimano, lider de piață în domeniu, oferind o funcționare rapidă și precisă și o acționare promptă cu ajutorul manetelor Rapid Fire, cel mai avansat sistem de schimbare a vitezelor de pe piață. Componentele Tourney cu care e echipat acest model sunt fiabile și ușor de întreținut. Angrenajul cu foi 42/32/24 și pinioanele 13-28 oferă rapoarte suficiente atât pentru urcările abrupte cât și pentru viteză mare pe zonele plate sau pe coborâri.

Cu toate că prețul este mic, bicicleta vine totuși dotată cu o furcă cu suspensie cu cursa de 80 mm, aceasta asigurând amortizarea obstacolelor de mici dimensiuni și reducând mult oboseala ciclistului.

Roțile montate pe Ultra Nitro RF sunt de 29, ceea ce permite trecerea foarte ușoară peste obstacole și menținerea vitezei fără efort pe teren accidentat. Cu jante duble Crosser și butucii Joytech recunoscuți pentru fiabilitate, forța pedalelor va fi transmisă eficient pentru a pune bicicleta în mișcare. Aderența e asigurată de anvelopele 29×2.1 cramponate Trayal.

Nu în ultimul rând, cadrul Ultra Nitro RF este realizat din aluminiu, e ușor și fabricat la un nivel de calitate superior.

Găsești noul Ultra Nitro RF hidraulic în oferta Click4sport la prețul promoțional de 1.349 lei folosind codul ce-l vei afla dacă urmărești video-ul de prezentare de mai sus! Este momentul să ai propriul tău MTB, nu mai ezita!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 4 =