Acum citesti
Hope HB.130 primește în 2021 butuc boost, echipare Factory și kit pentru roată de 27.5 pe spate

HB.130 este doar al doilea model de bicicletă produs de Hope Tech în Anglia. Pentru acest an, Hope a păstrat geometria modernă de trail a acestuia neatinsă. Schimbări interesante însă există, cum ar fi butuc boost în spate, posibilitatea de a folosi pe spate roată de 27.5 cu o basculă modificată și o versiune Factory Racing cu echipare specifică.

Noua schemă de culori e foarte reprezentativă pentru Hope. Elemente din verde țipător complementează șurubul pivotului și capacele monoblocului, tot verzi. Este copiată calitatea finisajelor de pe modelele echipei Hope Tech. Echiparea Factory Racing vine și cu componente noi, cum ar fi amortizorul Ohlins TTX pe arc și furca RXF M2 de 140 mm.

Chiar dacă geometria e neschimbată, Hope a decis să înlocuiască butucul anterior standard propriu HB de 130×17 mm cu unul standard boost de 148×12 mm. Aceasta e o veste excelentă pentru cumpărători deoarece deschide calea spre upgrade-uri de roți.

O noutate interesantă e opțiunea de a folosi pe spate roată de 27.5 în locul celei de 29. Hope oferă un kit de conversie ce include o basculă modificată, o roată Hope Fortus 26 de 27.5 și o anvelopă Maxxis High Roller. Hope spune că Mullet Kit aduce un control mai bun și manevrabilitate ridicată pe potecile înguste și virajate, păstrând poziția la pedalat neschimbată.

Hope oferă HB.130 2021 în două echipări. Modelul Factory Racing are prețul de 7299.99 £ și incude suspensia Ohlins, transmisia SRAM X01 cu angrenaj din carbon, tijă Fox Transfer 2021 și frâne Hope Tech E3 Factory Racing cu etriere verzi anodizate.

Modelul Hope HB.130 non-Factory Racing are prețul de 6299.99 £ , folosește o nouă furcă Fox 36 Factory de 140 mm cu amortizor GRIP2 și amortizor spate DPX Factory. Alte noutăți includ o tijă dropper Fox Transfer Factory, grupul SRAM X01 cu angrenaj din carbon și DMR Deathgrips.

Fiecare HB.130 e fabricat la comandă iar producerea durează 4-5 săptămâni. Modelele 2021 sunt disponibile la precomandă, cu livrare din noiembrie.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 20 =