Acum citesti
GPS pentru biciclete : GARMIN EDGE 500


GPS-urile pentru biciclete nu sunt o noutate absoluta, in schimb modelul Garmin Edge 500 se face remarcat prin tehnologiile si numeroasele functii cu care este dotat. Forma compacta il fac foarte usor de utilizat si de montat pe bicicleta. Pe langa functia de GPS, modelul EDGE 500 masoara viteza, distanta, timpul parcurs, pozitia, inaltimea, gradul de inclinare al urcarii (!) sau al coborarii si retine aceste date pentru a fi redate ulterior conectarii la PC.

Odata conectat la computerul personal, EDGE 500 construieste virtual traseul parcurs cu ajutorul functiei de masurare a inaltimilor la care te-ai aflat. Alte optionale includ un senzor care reda bataile inimii pe ecranul generos si un senzor pentru frecventa de pedalare, trasnformandu-se astfel intr-un partener ideal pentru antrenamente. Cuplat cu un aparat ce masoara pulsul, acesta utilizeaza date provenite de la frecventa inimii pentru calcularea caloriilor consumate in timpul pedalatului.

Lista de functii interesante continua cu analiza de traseu, astfel incat sa poti compara timpii realizati in antrenamentele anterioare sau cu afisarea temperaturii. De asemenea beneficiaza si de o functie de alarma integrata. Interesant este ca toate datele pot fi descarcate foarte usor, arhivate si trimise celor care utilizeaza acelasi sistem de navigatie.

Garmin EDGE 500 este un partener indispensabil pentru cei care doresc sa obtina informatii complete, in timp real, despre activitatea lor pe bicicleta. Este recomandat atat profesionistilor cat si pasionatilor. Pretul pentru modelul standard este de 920 de Lei iar pentru cel dotat cu senzor pentru puls si frecventa pedalarii este de 1100 de Lei.

Detalii pe garmin.com.


Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 − 10 =