Acum citesti
Goodyear a lansat versiuni skinwall și opțiuni noi în gama de anvelope de șosea și gravel

Pentru iubitorii de anvelope cu skinwall – adică marginile maro, o nouă opțiune s-a lansat pe piață: modelele Goodyear. Dacă până acum această opțiune a fost rezervată doar modelelor de șosea cu cameră, acum Goodyear a extins opțiunea skinwall la modelele Tubeless Complete, atât cele de șosea cât și de gravel.

În timp ce structura internă rămâne neschimbată, există acum opțiunea skinwall pentru toate versiunile anvelopelor Goodyear Ultra High Performance și High Performance din gama de șosea. Sistemul Tubeless Complete include elemente ca marginea Dual Angle Bead și stratul Tubeless Liner, pentru o așezare precisă și etanșare mai bună.

Odată cu introducerea opțiunii skinwall, au fost lansate și câteva variante noi de Eagle F1, Eagle F1 Supersport și Eagle Sport. Goodyear spune că sunt 36 de variații cu 4 tipuri de profil, dacă si include aici și Vector 4Seasons.

Un lucru important acum este că Goodyear spune că are deja produsele în stoc și le poate livra, inclusiv modelele Eagle F1 Tubeless Complete Tan, Eagle F1 SuperSport Tubeless Complete Tan și Eagle Sport.

Același lucru e valabil și în gama All Terrain (de gravel), însă aici au apărut și profile și dimensiuni noi. De fapt profilul Peak exista deja în gama de MTB, dar acum vine și în cea All Terrain cu dimensiuni mai mici, oferind aderență maximă. Astfel modelul Connector ajunge în mijlocul gamei iar cel County pe partea cealaltă, cu performanțe mai mult către drum bun sau asfaltat.

Până acum, County a fost oferit doar în versiune neagră și doar în dimensiunea 700c x 35mm, acum existând și varianta skinwall dar și dimensiunile noi 700c x 40 mm și 650b x 50 mm.

Același lucru se aplică și la Connector, disponibil acum cu margini negre sau skinwall, în trei noi dimensiuni: 700c x 35 mm, 700c x 50 mm și 650b x 50 mm.

Peak a existat deja în gama de MTB în versiunea 29 x 2.25, dar acum a fost lansat și în varianta de gravel, în dimensiunea 700c x 40 mm, cu același profil de XC, disponibil tot în variante negre sau skinwall, cu construcție Tubeless Complete.

Momentan, din gama gravel e disponibil doar modelul Connector. County și Peak All Terrain vor fi livrate doar începând cu luna aprilie.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =