Acum citesti
Ghidoanele Truvativ BlackBox, sau când mai bine nu se poate

Totul a început cu furcile RochShox Boxxer. Pe urmă, toate gamele SRAM au fost incluse. Și acum programul Black Box a cuprins și ghidoanele cu sigla Truvativ. Inițiativa prin care se oferă componentele care beneficiază de cea mai înaltă tehnologie și prototipuri care își caută loc spre consacrare aduce de această dată în prim-plan ghidoanele făcute după cerințele celor mai puternici rideri.

ghidon_truvativ_blackbox

Acum, poți cumpăra oricare dintre cele trei ghidoane din seria specială Black Box.

Stevie Smith folosește un ghidon de aluminiu cu rise de 30mm, upsweep de 5 grade și backsweep de 7 grade, lat de 780mm, fie că gonește la o etapă de Cupă Mondială, fie că se antrenează pentru una. Greutatea este de 340 de grame, iar prețul de 75 euro.

smith

Danny Hart, puștiul care a dat un nou sens noțiunii de viteză, face uz de un ghidon cu rise de 25mm, totul asezonat cu un backsweep de 9 grade. Lățimea e identică cu a precedentului, materialul la fel, însă culoarea este una singură: tech gold. Aceeași greutate și același preț ca Stevie Smith Black Box Bar.

hart'

Și să dăm enduro-ului ce-i al enduro-ului prin ghidonul folosit de Jerome Clementz, unul de carbon, lat de 750mm și cu rise de 20mm, cu up și backsweep de 5, respectiv 7 grade. Prețul acestui ghidon este ceva mai mare, de 179 de euro, iar greutatea de 240 de grame.

jerome

via SRAM

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 1 =