Acum citesti
Ghidoane şi manşoane noi de la Renthal

Când vine vorba despre ghidoane şi despre manşoane, Renthal este un nume cu greutate în industrie, care nu încetează să vină cu noutăţi. Astăzi aruncăm o privire ghidonului Fatbar (R) Lite şi manşoanelor Lock On. Proiectat pentru All Mountain, Fatbar (R) Lite are o lungime de 740 mm şi este oferit în patru variante, cu un rise între 10 şi 40 mm, la un backsweep de 7 grade şi un upsweep de 5 grade (valorile indică în ce măsură ghidonul este tras înspre rider, respectiv înălţat în plan vertical). Desigur, ghidonul este produs din aluminiu, are pereţii conici şi este anodizat, iar grila de poziţionare este marcată cu Laser, pentru un maximum de precizie. Cântăreşte 270 de grame. În funcţie de rise puteţi adăuga, respectiv scădea câte un gram, iar diametrul prinderii este de 31.8 grade.

Manşoanele Lock On au inelul de închidere din aluminiu prelucrat prin maşinare, fiind menite să elimine orice mişcare de alunecare pe ghidon ce poate apărea în timp. Cei de la Renthal au ţinut cont de mai mulţi factori,  aderenţă, amestecul de materiale, capacitatea de absorbţie, durabilitate şi control, pentru a oferi patru modele, adaptate nevoilor diverselor categorii de rideri.

În funcţie de amestecul folosit, manşoanele Renthal Lock On vin în următoarele variante: Soft, Medium, Super Comfort şi Kevlar.

via: renthalcycling.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × two =