Acum citesti
Ghidoane Jeff Jones H Bars: abordare într-o formă diferită

Jeff Jones și-a făcut veacul prin diverse companii mari de biciclete, precum GT, unde a lucrat la dezvoltarea de componente sau biciclete noi. De curând, acesta a pus bazele propriei sale companii, construind biciclete de munte dar și o serie nouă de ghidoane, botezate H-Bars. De ce H-Bars?

h-bars-h10

Conform celor menționate de Jeff, în afara aspectului neconvențional al ghidoanelor, acestea vin cu o serie de avantaje în ceea ce privește controlul bicicletei și confortul la pedalat. În funcție de terenul pe care rulezi, mâinile tale vor fi poziționate diferit pe ghidon. Spre exemplu, la Cross Country, poate fi folosită partea superioară a ghidonului. Zona centrală superioară permite o poziție aerodinamică, iar zona centrală inferioară, asigură o poziție bună la urcare. Pentru coborâri, se va utiliza zona exterioară a ghidonului, exact cum poți vedea în imaginea de mai jos.

pozitie-maini-ghidon-h-bars

Sunt disponibile două astfel de modele, unul dintre acestea fiind furnizat cu partea superioară decupată. Ambele sunt disponibile în versiuni din titan sau din aluminiu, la prețuri începând cu 120$. Diferența de greutate dintre cele două (titan și aluminiu) este de aproximativ 20 de grame.

Mai multe detalii despre design și compatibilitate, pe jonesbikes.com.

Care este părerea ta despre aceste ghidoane, la o primă vedere?

via Jones Bikes.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + eight =